Kontakt

KNØTTELITEN & VYBZ

  • Inger-Lise Teigland, mob. 97 61 41 07
  • Pietro Nucera, mob. 90 24 28 45
  • Ida Trudvang, mob. 41 28 60 84
Mail: post@knotteliten.com

Adresse:

Sognsveien 150/154
3520 JEVNAKER

Litt om historikken

Knøtteliten ble godkjent ved årsskiftet 2004/2005, og har i dag et fremgangsrikt og veletablert oppdrett av Jack russell terriere. Pietro er medinnehaver i Knøtteliten, og har et lite oppdrett av Fox terrier Glatthår i tillegg til Jack russell.
Våren 2021 gikk Ida ut som medinnehaver i Knøtteliten, og fikk sitt eget kennelnavn VYBZ. Ida driver sitt oppdrett i samarbeid med Knøtteliten. Ida har også et lite oppdrett av fawn (rød) Stor puddel i tillegg til oppdrett av Jack russell.
Jeg har lenge ønsket å starte opp med en norsk rase i tillegg til jack russell. Det har stått mellom Lundehund og Norsk Buhund. Valget falt tilslutt på Norsk Buhund og i januar 2023 flytter det Buhund inn hos meg. Det blir spennende å lære en ny rase å kjenne, og ekstra moro at det er en av våre norske raser.
Knøtteliten & VYBZ har som hovedmål å avle frem hunder som står til FCI sin rasestandard for respektive rase, og som er gode representanter for sin rase med tanke på sunnhet og gemytt.
Knøtteliten & VYBZ holder til i Jevnaker kommune i Viken.

Besøk hos Knøtteliten

Ettersom oppdrett av hund er en hobby og ikke noe jeg lever av, er det greit å ta med at jeg har jobb utenom som folk flest. Dette gjør at jeg har begrenset med tid til å ta imot hundebesøkende på min fritid. Jeg prioriterer derfor kun egne valpekjøpere, og de som har bestemt seg for å kjøpe valp av meg.
Jeg setter av tid til besøk fra valpekjøpere etter avtale i de perioder jeg har valper.  I tillegg setter jeg av tid til å veilede valpekjøpere med pelsstell med mer. Besøk fra valpekjøpere må fortrinnsvis skje på ukedager etter avtale, da helgene prioriteres til andre oppgaver. Utover dette er jeg tilgjengelig på mail og telefon.
Jeg har ikke kapasitet for å ta i mot hundebesøkende som kun vil hilse på hundene og lære om rasene vi har. Dere oppfordres til å kontakte rasegruppe/raseklubb eller relevante hundearrangementer.

Comments are closed.