Kontakt

KNØTTELITEN & VYBZ

Inger-Lise Teigland,
- mob. 97 61 41 07 / post@knotteliten.com
Pietro Nucera,
- mob. 90 24 28 45 / info@hunde-frisor.no
Ida Trudvang,
- mob. 41 28 60 84 / idatru@gmail.com

Adresse:

Sognsveien 150/154
3520 JEVNAKER

Litt om historikken

Jeg fikk mitt kennelnavn, Knøtteliten, godkjent ved årsskiftet 2004/2005, og har pr i dag et veletablert oppdrett av Jack russell terriere. Jeg har i tillegg Norsk buhund, og håper å kunne få til et godt oppdrett også på denne rasen.
Jeg har som hovedmål å avle frem hunder som står til FCI sin rasestandard for respektive rase, og som er gode representanter for sin rase med tanke på sunnhet og gemytt. Jeg holder til i Jevnaker kommune der jeg bor på en gård sammen med min datter, Ida og hennes samboer Pietro.
Pietro er medinnehaver i Knøtteliten, og har et lite oppdrett av Fox terrier Glatthår i tillegg til Jack russell. Våren 2021 gikk Ida ut som medinnehaver i Knøtteliten, og fikk sitt eget kennelnavn VYBZ. Ida har også et lite oppdrett av fawn (rød) Stor puddel i tillegg til oppdrett av Jack russell.
Pr i dag er det Pietro som avler flest kull under kennelnavnet Knøtteliten. Sist jeg hadde valpekull der jeg står som hovedoppdretter var i 2021. Jeg tar ansvar for- og følger opp de kull og de valpekjøpere der jeg står som hovedoppdretter, og det samme gjelder for  Pietro for de kull han har. Dette er greit å merke seg når man kjøper valp herfra.

Besøk hos Knøtteliten

Ettersom oppdrett av hund er en hobby og ikke noe jeg lever av, er det greit å ta med at jeg har jobb utenom som folk flest. Dette gjør at jeg har begrenset med tid til å ta imot hundebesøkende på min fritid. Jeg prioriterer derfor kun egne valpekjøpere, og de som har bestemt seg for å kjøpe valp av meg.
Jeg setter av tid til besøk fra valpekjøpere etter avtale i de perioder jeg har valper.  I tillegg setter jeg av tid til å veilede valpekjøpere med pelsstell med mer. Besøk fra valpekjøpere må fortrinnsvis skje på ukedager etter avtale, da helgene prioriteres til andre oppgaver. Utover dette er jeg tilgjengelig på mail og telefon.
Jeg har ikke kapasitet for å ta i mot hundebesøkende som kun vil hilse på hundene og lære om rasene vi har. Dere oppfordres til å kontakte rasegruppe/raseklubb eller relevante hundearrangementer.

Comments are closed.