Hundepass

Vi tilbyr dagpass, helge- og feriepass av hunder.
Vi tar imot hunder til dagpass, helg- og feriepass. Vi har selv flere hunder, og driver aktivt oppdrett av jack russell og foxterriere. Forholdene hos oss er lagt opp med tanke på hold av mindre og mellomstore hunderaser. Vi tilbyr derfor ikke pass av større hunderaser. 
Hunden må ha gyldig vaksinasjon og vaksinasjonskort må fremvises på første besøk. Hunden må være vaksinert mot parvo og kennelhoste. Den må i tillegg være markkurbehandlet. Vi har ingen forsikring for hunder på besøk, så du må holde en egen forsikring på hunden din. Vi står heller ikke økonomisk ansvarlig for personlige eiendeler hunden har med seg hit. Vi har et godt samarbeid med Astro dyreklinikk om noe skulle oppstå.
Vi bor landlig til på gård med kort vei til flott natur, og turgåing blir gjort etter hundens behov. Vi har en stor inngjerdet hage pluss flere romslige, separate luftegårder på naturunderlag. Luftegårdene har egne hundehus. Vinterstid og når været er dårlig er hunden inne sammen med oss. Det samme gjelder nattestid.
Hundene fores to ganger daglig. Vi fullforer med Vom og Hundemat, og mat inngår i prisen på oppholdet. Dersom hunden din skal ha annen mat enn det vi bruker til daglig, må denne medbringes. Det gis ikke fratrekk i pris om hunden har med egen mat.
Du kan når som helst ta kontakt for å høre hvordan det går. Vi vil sende meldinger/bilder under oppholdet slik at du kan følge med. Vi håper at dette kan gjøre det trygt og godt for deg som eier å overlate hunden til oss.
Vi håper hunden din vil trives godt hos oss, og at du kan slappe av og nyte ferien/frihelgen.
 Levering og henting etter avtale.
 
Kontakt
Inger-Lise Teigland
Mob. 97 61 41 07
 
 
Priser: (gjelder fra 01.09.2021)
  • Vanlige hverdager : 500 kr/påbegynt dag
  • Helger (fre- søn): 1800 kr /helg
  • Skoleferier og høytider/helligdager: 600 kr/påbegynt dag
  • Dagpass uten overnatting: 400 kr/pr dag
 
Ved langtidsopphold utover 14 dager – ta kontakt for tilbud.
Dersom du ønsker pass for to hunder  – ta kontakt for tilbud.
Hunder fra vårt oppdrett gis 10% rabatt.
Avbestillingsgebyret er kr. 500,- dersom plassen avbestilles mindre enn 2 uker før avtalt pass.
Hundepass betales for før/ved levering av hunden hvis ikke annet er avtalt.

 

Vi kan trimme pels og vaske hunden mens den er hos oss. Si fra om dette er ønskelig når du booker hundepass. Prisoversikt pelsstell /trim finnes her.
Alle priser er inkl. mva.
Org.nr.: 921 271 980 
Kto.nr.: 2280 43 19097

Comments are closed.